torsdag den 26. august 2010

Nye hvalpebilleder

Jaaa nu er vi nået den alder hvor de begynder at ligne små nuttede BC hvalpe :-) Venter stadig spændt på at få afvide hvilken en af pigerne der skal med mig til Danmark

Han 1

Han 2

Tæve 1

Tæve 2 - mon det bliver hende her

Tæve 3 - eller hende her

Tæve 4

tirsdag den 24. august 2010

Klubmesterskab og Hundens dag i Tivoli

I weekenden holdte Border Collie Klubben deres årlige klubmesterskab. Der var ikke HTM i år, men jeg skulle alligevel ned at give en hånd med, hilse på hundevenner og ikke mindst møde hunde-familie :-) Lørdag hjalp jeg til i LP ringen som sekretær - meget hyggelig opgave.

Efter alle dagens konkurrencer med LP, udstilling, rally og diverse for sjov konkurrencer, blev der holdt generalforsamling og bagefter hyggede vi os med lækker mad fra grillen.

Søndag morgen stog igen på klubmesterskab og med at hjælpe til hist og her. Da udstillingen var færdig klokken 12.00, kørte Emmy og jeg ind til tivoli sammen med de 2 udstillingsdommere, Angela og Rachel. Vi mødtes med Jette og Addi derinde, da vi 3 skulle lave opvisning på på scenen.

Vi mødtes ved bagindgangen og det begyndte at dryppe oppefra....


`back-stage` sad vi og fik en kop kaffe og gjorde os klar til opvisningerne - og det var så der, der blev åbnet voldsomt for sluserne og det stod ned i lårtykke stråler!!

Der stod rent faktisk en del publikum der gerne ville se opvisningen, så præcis kl. 15.30 gik Emmy & Biscuit på for at fortælle lidt om FS og derefter lave deres program til `it´s a hard knock life`. Emmy fik ondt af publikum der stod ude i regnen og inviterede dem op på scenen - der var desværre ikke plads til alle så vi havde publikum hele vejen rundt. Biscuit lavede et fint program.

Næste hund på scenen var Doggie, jeg havde ikke lige hørt at Emmy havde inviteret publikum op så stor var min overraskelse, da jeg kom op nede fra min hule ;-) men det var bare endnu en udfordring og en oplevelse at have publikum tæt på :-)

Inden jeg startede vores FS program til Diamonds are forever/Big Spender lod jeg Doggie gå en runde og se publikum an. Det kan godt være lidt af en udfordring for hende at arbejde med nogle så tæt på, men hun taklede det super flot og jeg er SÅ stolt af hende :-). Programmer gik fint, dog turde jeg ikke lave høje spring med hende som jeg ellers gør da scenen var lidt glat.

Sidste hund var Jette og Addi som optrådte med deres Zorro nummer. Addi gjorde det fint og indtog scenen vel vidende at det var hendes. Som altid tager den lille gravhund publikum med storm.

Da vi var færdige med opvisningen, var det blevet tid til at vise de engelske gæster tivoli. Vi mødtes også med sidsel og hendes Islandske fårehund som meget snart skal til England for at hente en lille niece til Doggie.

Det var holdt op med at regne og vi fik en pragtfuld efetrmiddag til at gå rundt og se hele tivoli.

Hundene nød at være med - især Cookie var meget imponeret over alle tivolis forlystelser... hvilket bevirkede at når vi sad stille og der var en rutchebane eller andet der bevægede sig så satte han sig og kiggede på det samtidig med at han satte i et kæmpe ulvehyl!!

Nårh lille Biscuit :-) bliver altid udsat for alverdens ting

Her er Angela og Sidsels datter i gang ed at købe mad til fiskene

Efter en god tur rundt i parken og en dejlig middag skulle vi hente vores ting. Der var ikke plads til mine bure i gardaroben, så de havde stået bag tæppet på scenen, men indgang blev låst kl. 17.00 sååå.....

Rachel hundeholder

Her er det Angela der holder hunde. Tror de nød at være sammen med hundene, bare der var det mindst stod de klar og tog snorene ud af hånden på os :-)
Det var en syper hyggelig weekend, men sent inden jeg var hjemme så både hundene og jeg var godt brugte.

lørdag den 14. august 2010