søndag den 14. december 2008

HTM Julehygge

Det er ved at blive en tradition at jeg, Heidi, Emmy, Carina, Iben og Henriette mødes omkring juletid sammen med alle hundene og træner lidt, for bagefter at se en masse HTM dvd´er og så selvfølgelig lidt mad. I år valgte vi at lave en lille tip 13, hvor der var noget for enhver - både gamle og unge hunde. Første opgave bestod i at vise hvor mange forskellige tricks hunden kunne kun på verbal kommando, lidt skægt at se for normalt når man træner bruger man som regel håndtegn men alle hundene kunne jo stort set det hele kun på stemmen, så var det bare hvilken fører der kunne huske flest tricks :-)

Heidi og Yatzi i en "beg"

Whisper på vej ned fra en "high"

Iben og Bellis i en "beg" - det var så også dem der scorede flest tricks :-)

Heidi hundeholder. Det var så ikke en af opgaverne ;-), men der var selvfølgelig opgaver som zig-zag, heelwork, spise frikadeller på tid, hurtigste indkald og sækkeløb m.m. Carina udemærkede sig ellers i sækkeløbet ved at slutte af med rullefald ind over mållinien - desværre for hendes i forvejen forstuvede hånd ;-)

Bagefter var det selvfølgelig tid til kaffe, kage og hygge i sofaen

og masser af dvd´er, Whipser var til tider mere koncentreret om det end os andre :-)

Aftensmad... hvem siger Hazy ikke tigger ved bordet :-)

Doggie fik en tidlig julegave af bedstefar Robbie, den var virkelig et hit på intet tidspunkt stod kurven tom, der var rift om pladsen og så snart en rejste sig skyndte en anden sig over i den :-) (med undtagelse af Doggie)

Bianca i en dyb søvn, men det havde også været en hård dag... tænk at få lov til at spise 10 frikadeller på tid, hente et flute og så tømme de sidste tallerkner med frikadeller :-)

Bianca så noget ærgelig ud over at hun var kommet til at rejse sig fra kurven... nu var den nemlig optaget af Robbie...

...og Biscuit

....og Bridie

....og Whisper :-)

Til sidst da de fleste var gået hjem syntes Doggie det var hendes tur til at afprøve den, det er jo trods alt hendes :-) Men konklusionen er helt klar: Godkendt!!
P.S. er der nogen der står og mangler sand til sandkassen så kan det afhentes på mit stuegulv ;-)

Efter alle var gået og stuen var tom listede Cookie også lige ind for at afprøve kurven

Tak til jer alle for en hyggelig dag.


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Selv tak for en dejlig dag, mad og underholdning. Håber ikke du har brugt hele dagen idag på at gøre rent, jeg lagde godt mærke til gulvet da jeg gik :) Men hold da op hvor havde vi mange glade hunde i din stue!

Glæder mig til vi ses igen!

Hjertelig hilsen Heidi.

Ibens sagde ...

Tak for en super dag/ aften - fedt at vi kan gøre det til en tradition ;-) godt at se at Doggie trods alt fik brugt sin egen seng til sidst ;-)
God ide m tip en 13 - det var nogle sjove udfordrende opgaver. Tror iøvrigt at jeg kom til at tage Bellis til en opgave, som Dooley sku ha lavet.. ups ups..men tænkte at det så I nok ik.. ;-) nej det var en fejl.

Kh
Iben