lørdag den 6. december 2008

Juleudstilling i Sorø

Sådan en dag hvor BCK holder julestævne i Sorø og der ikke er HTM på programmet, kan man jo lige så godt udstille ;-) så det gjorde vi. Doggie var tilmeldt i mellemklassen og hold da op hvor hun bare kan det der! Ind i mellem syntes hun dog at det blev lidt for kedeligt at stå stille i mere end 2 sek., men så kan man jo altid lige prøve at lave et par buk, tvist og pladsøvelser :-) Men egentlig er hun jo ganske nem og hun løber super pænt.

og sikke en dommer - hende kunne vi lide ;-) og hun kunne lide Doggie! Så kan det godt være at der er nogen i det danske land der ikke var enige i hendes bedømmelser - men uanset hvad hun dømmer eller andre mener så syntes vi alle nok at vores egne hunde er de smukkeste, på hver deres måde!

Dommer Patricia Wilkinson, England skrev om Doggie: Well balanced body, good neck, sweet head, well placed pricked ears, showing all the time, in good coat, moved well with excellent sidegate. 1. vinder med excellent :-)

Stort tillykke til Beat som blev udstillet i baby klassen, fik SL og blev bedste baby :-)

Da udstillingen var slut gik jeg over for at se lydighedsprøver. Doggie var selvfølgelig også med og hun fandt hurtigt hendes nye bedste ven - Vicky. Nøøøj hun var nem at lokke guffer ud af :-) og samtidig kunne hun jo lige starte på at lære Doggie "hamster" :-)

Vi skulle selvfølgelig se Hanne og Clooney som havde deres debut i LP2, og hold da op for en debut!! Kæmpe tillykke :-). Jeg syntes der var rigtig mange gode deltagere i denne klasse, det var virkelig en fornøjelse at se på.

Ingen kommentarer: