onsdag den 20. oktober 2010

Jazz update

Mon ikke det er ved at være tid til at komme med en lille Jazz up-date :-) Vi kan jo starte med renligheden eller mangel på samme!! Jeg har aldrig nogensinde haft en hund der har været så længe om at blive renlig.... måske er hun bare stædig. Hun kan komme lige udefra og sætte sig ind på gulvet og gøre både det ene og det andet - men vi arbejder videre med det, det lykkes vel på et tidspunkt.

Smukke Jazz med de MEGET uens ører
Vi er startet på et hvalpemotivations hold, det går ok men hendes koncentrationsevne er lidt bedre når vi træner herhjemme end på holdet, så jeg er glad for at vi går der så hun også lære det. Det vi arbejder mest med når vi er til træning er kontakt. Men ellers er hun super sjov at lave noget med og hun lærer rimelig hurtigt :-) 
Herhjemme leger hun rigtig meget med Cookie. Cookie er helt fantastisk når der er hvalpe i huset, han bruger så meget energi på at lege med dem og så finder han sig i ALT for meget, men der er ingen tvivl om at han hygger sig - men han er også træt!!


Fræk?? Ja det er hun stadigvæk. Hun er blevet bedre til ikke at bide i alting, men til gengæld så stjæler hun alt og løber og leger med.


Når man har været ude at handle, stiller varene for lige at hente det sidste ude i bilen ser det sådan her ud når man kommer ind igen.

og det var så hvad der var inde i den pose hun bed hul i!!
Doggie accepterer hende og har enkelte gange kommet til at lege med hende, men det er bestemt ikke noget hun gør fast og helst kun når hun tror ingen andre ser det ;-)

Så alt i alt går det rigtig godt og jeg er blevet SUPER glad for det lille myr :-)




Jeg har også langt om længe fået opdateret hjemmesiden efter turen til England og de sidste par konkurrencer i Lille Skensved og Næstved