fredag den 3. december 2010

Sne, sne og atter sne

Det er absolut ingen hemmelighed at jeg ikke er tilfreds med alt det sne!! Bevares det er da pænt, men nøj hvor er det besværligt... Det er umuligt at træne ordentligt, gåturene er besværlige - det er møj glat og driverne herude kan man ikke bunde i, hundene får sneklumper og salt i poterne - og så er der lige det at man sidder fast med bilen :-(

Det positive er at min søde Anders også gerne vil have at hundene kommer ud at gå og bliver trænet lidt så de ikke kravler på væggene om aftenen :-) Så med hjælp fra naboens traktor har han ryddet et fint stykke i haven som så faktisk er til at træne, lege og have det sjovt på.

Vores egen traktor kan desværre ikke klare de mængder af sne der ligger
Dette er jo en hel perfekt måde at få ryddet sne på
Mens Anders kørte med den store og ryddede sne, tog min far skovlen. Cookie er helt syg med haveredskaber til stor underholdning for alle andre og til STOR irritation for mig.
Jazz er åbenbart lige så syg med haveredskaber som Cookie - men dette bliver stoppet straks, da det ikke er til at holde ud.
Det går jo ikke med 2 af slagsen....
Man kan da altid prøve at grave skovlen fri
Det med skovlen fik vi heldigvis hurtigt stoppet. Jazz og husets kat er rigtig glade for hianden
Jazz er rigtig rigtig sød ved hende
Normalt er grå mis ikke ret meget nede på gulvet, men Jazz kan ikke nå op på bordet til hende så hun kommer rigtig meget ned på gulvet når Jazz er der og så hygger de sammen
Jazz er blevet noget større end katten men det betyder intet for grå mis
Dejligt med en legekammerat :-)
Går du???
Eii gik du alligevel
Smukke grå mis
balance
Hmmm der kan jeg jo ikke komme med op....

Ingen kommentarer: