søndag den 25. januar 2009

DVD dag

Ting bliver hurtigt en tradition, og det er sådan at hver gang der kommer ny dogdancing dvd bliver Emmy og jeg nødt til at mødes for at se dvd, og aftalen bliver tit i stand med kort varsel for den skal helst ses her og nu :-) Denne gang var det kvalifikation til CRUFT semifinale for UK.
Inden tv bliver tændt er vi jo nødt til at krudte hundene lidt af, meeeen det er ikke alle der bliver lige trætte ;-)
Det er ikke alle programmer der er lige interessante og ens opmærksomhed kan hurtigt blive fanget af noget andet... f. eks var Doggie en stjerne i dag, hun kan ellers godt være lidt gnaven på Beat men i dag var hun rigtig rigtig sød... det smelter jo ejerens hjerte

Det kan også være ens sutsko der pludslig går gennem stuen der får en til at flytte fokus væk fra tv´et :-)
eller et "overfald" fra en meget glad og overvældende puppy Beat :-)

Allerede tid at skifte dvd... det var livsfarligt, men det var meget meget vigtigt for mig ikke at tabe dvd´en på gulvet - på trods af Beat kommer springende oppe i hovedhøjde og man kan se at hvis man ikke gør noget lander han oven i Whisper - så selvfølgelig holder man fast på dvd´en med den ene hånd og så bruger man den anden til at prøve og gribe en flyvende Beat, som det kan ses kan han nogle fantastiske positioner på 1 ben og han ramte ikke Whisper :-)

Ro over flokken og 8 meeeget trætte hunde.
Det var rigtig dejligt at se især Whisper igen efter hans indlæggelse. Han så rigtig dejlig glad og frisk ud da han kom. Han er ikke helt på toppen endnu, men der er virkelig sket store fremskridt så det var rigtig dejligt at få med - score ørene når han ser Bianca har han endnu :-)

1 kommentar:

Bluedog sagde ...

Hej Helle

Du er blevet "tagged", se mere her: http://bluedog-shelties.blogspot.com/2009/01/vi-er-blevet-tagged.html

Kh Vicky og drengene